Annuleringsvoorwaarden zakelijke events

Onze wens is voor iedereen een fantastisch event te willen organiseren. Daarom is een goede voorbereiding een vereiste. Én een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. De intentie is het event uit te voeren op de geplande datum, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een event om bepaalde redenen geannuleerd moet worden. 

Het is natuurlijk fijn als het event verplaatst kan worden naar een andere datum en dat je niet hoeft te annuleren. In dat geval zullen wij geen kosten berekenen, mits dit minimaal één maand van tevoren kenbaar wordt gemaakt via de eventportal. Een annulering dien je ook in via de eventportal. De datum van ontvangst geldt dan als datum van annulering. 

Kosteloos annuleren

Tot 8 weken van tevoren mag je kosteloos annuleren. De onderstaande voorwaarden gelden bij een annulering korter dan 8 weken:

  • 8 tot 6 weken berekenen wij 15% van de reserveringswaarde
  • 6 tot 4 weken berekenen wij 25% van de reserveringswaarde
  • 4 tot 2 weken berekenen wij 50% van de reserveringswaarde
  • Minder dan 2 weken berekenen we 75% van de reserveringswaarde
  • Minder dan 1 week berekenen we 100% van de reserveringswaarde

Mocht het zo zijn dat de geannuleerde zalen alsnog verhuurd kunnen worden door een andere partij, dan wordt het bedrag van de schadevergoeding naar redelijkheid verminderd.

Corona

In geval van corona volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Als het event om die reden niet door kan gaan, wordt het evenement kosteloos verplaatst.