29 augustus t/m 7 september

Harmonie

WME

Harmonie: een doldwaze en meeslepende voorstelling en dé feelgoodkomedie van deze zomer. Een theatervoorstelling over een orkest dat aan de rand van de afgrond staat, waar liefde en intriges zorgen voor een lach en een traan.

De chaos van het samenzijn
Harmonie is een bitterzoete komedie over de perikelen van een dorpsharmonie. Na ruim dertig jaar wordt dirigent Herbert vervangen door de ambitieuze en koppige dirigent Kim-Kyung. Zijn overtuiging dat je een partij moet kunnen zingen voordat je het kunt spelen, valt niet bij iedereen in goede aarde. Wanneer blijkt dat onderlinge liefdesrelaties stuk lopen, er geen geld meer is voor nieuwe instrumenten én ze hun oefenruimte kwijtraken, is de ellende en chaos niet te overzien. Wie redt het orkest van de ondergang? 

“Theaterfeest met een bijzondere rol voor de muziek" (Volkskrant)
 

Sterrencast
Harmonie, een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, weet zich door acteurs als John Buijsman, Marjolijn Touw, Rutger de Bekker, Desi van Doeveren en Finn Poncin verzekerd van een sterrencast. Hun jarenlange ervaring op het podium en sublieme timing is een gouden combinatie voor dit komische theaterstuk. In het orkest spelen professionele amateurs die hun sporen in de muziek hebben verdiend.

Dit is een productie van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede (WME).

Bestel je tickets

Ticketprijzen zijn inclusief service fee, drankjes én parkeren voor een complete avond uit.

Rang 1€72,00
Rang 2€62,00
Rang 3€52,00

 

 

 

AFAS Theater Leusden

Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

> Meer informatie over parkeren & met het ov komen.