AFAS Theater

Het AFAS Theater telt 837 stoelen, een ruim podium, orkestbak, professionele techniek en een presentatiescherm van 11,5 meter breed en 6,5 meter hoog. Alle faciliteiten voor een mooie show, inhoudelijke zakelijke bijeenkomst, optreden of talkshow zijn aanwezig.

Het theater is inzetbaar als losse evenementlocatie, maar kan ook gecombineerd worden met de auditoria als subzalen. Vanuit het theater kan eveneens uitgeweken worden naar meerdere foyers, voorzien van koffiecorners, bars en loungeplekken. Lekker veel ruimte om even te lopen, te netwerken en te borrelen.

Tarieven

€ 5.000,- per dagdeel inclusief technische ondersteuning.
€ 7.500,- per dagdeel inclusief technische ondersteuning en cameraregistratie.

Minimale afname catering 400 personen

Cateringprijzen

Onbeperkt koffie, thee, water en lekkers in de pauze

€15 p.p. per dagdeel
Ontbijt

€10 p.p. 

Lunch

€15 p.p.

Luxe lunch

€25 p.p.

Borrel

€15 p.p.

Borrel XL

€20 p.p.

Diner

€40 p.p.

 

Techniek

Beeld
Het theater beschikt over een groot ledscherm van 11,5 meter breed en 6,5 meter hoog. Het ledscherm heeft een 4K resolutie en kan via een HDMI-aansluiting (overige beeldaansluitingen  zoals USB-C, VGA of Displayport worden niet ondersteund) aangestuurd worden vanaf het toneel of vanuit de regie. Op de voorrand van het toneel is het mogelijk 2 afkijkschermen te plaatsen zodat de presentator kan zien wat er op het ledscherm gebeurt. Voor presentaties is een professionele clicker aanwezig.

Geluid
Het theater beschikt over een zaalvullend geluidssysteem. Er zijn 8 draadloze headsetmicrofoons en 8 draadloze handmicrofoons aanwezig. Het geluid vanaf de presentatiecomputer kan ook afgespeeld worden in de zaal.

Licht
Het theater beschikt over een uitgebreid lichtsysteem met een aantal voorgeprogrammeerde lichtstanden:

  • Inloop/uitloop
  • Presentatie
  • Presentatie interactie
  • Filmstand

Extra optie: opname en/of stream
Het is mogelijk om een sessie op te nemen of een livestream van de sessie uit te zenden.
Het theater beschikt hiervoor over 6 4K PTZ camera’s en een camera regie. PTZ staat voor Pan Tilt Zoom. Dit betekent dat we de camera’s kunnen bewegen en zoomen tijdens de sessie. De videotechnicus beweegt de camera’s en schakelt deze voor, zodat de volledige sessie netjes in beeld wordt gebracht.

Voor je evenement neem je je eigen laptop mee. Wij hebben geen presentatielaptop beschikbaar. Goed om te weten dat het niet mogelijk is om in presentatiemodus (met aantekeningen) te presenteren.

 

Over het AFAS Theater

  • Capaciteit: 837 personen
  • Voorzien van de modernste techniek
  • Uitgerust met een scherm van 11,5 bij 6,5 meter
Organiseer jij jouw volgende evenement hier?

 

Bekijk ook