Atrium

Het Atrium is een frisse, open ruimte met veel glas. De ruimte bevat een bar, een vast podium en twee grote schermen en grenst aan de binnentuin. Aan alle kanten komt het daglicht binnen. Wil je minder daglicht? Dan sluiten we de zonwering.  De zaal is heel geschikt voor een flexibele opstelling. Combinatie van netwerkruimte met theateropstelling inclusief ontvangst en borrel past in het Atrium.

Multifunctioneel inzetbaar dus. Heel geschikt voor ontmoetingen, presentaties, een bedrijvenmarkt, een netwerkplein, een event met een feestelijk tintje of andere mooie concepten.

Er is plaats voor 500 gasten aan statafels, of 300 gasten met stoelen in theateropstelling. Presenteren op de grote schermen doe je vanaf het podium met een HDMI-aansluiting. 

Tarieven

€ 2.000,- per dagdeel. 
 

Cateringprijzen

Onbeperkt koffie, thee, water en lekkers in de pauze

€15 p.p. per dagdeel

Ontbijt

€10 p.p. 

Lunch

€15 p.p. 

Luxe lunch

€25 p.p.

Borrel

€15 p.p.

Borrel XL

€20 p.p. 

Diner

€40 p.p 

Techniek

Optie 1: Zonder regie
Geef je een relatief simpele sessie zonder al te veel wisselingen en word je er niet zenuwachtig van de touwtjes zelf in handen te hebben? Dan is deze optie het beste voor jou! Natuurlijk helpen we je opstarten, maar er is geen technicus aanwezig tijdens jouw sessie om te assisteren.

Er hangen standaard twee ledschermen met een full HD resolutie waarop je jouw presentatie of video's kunt afspelen. Op het podium staat een katheder met een HDMI-aansluiting (andere beeldaansluitingen zoals USB-C, VGA of Displayport worden niet ondersteund) om beeld van jouw zelf meegebrachte presentatielaptop naar deze schermen te sturen. Het beeld wordt vervolgens getoond op beide ledschermen. Ook hangen er door de ruimte speakers waarover het geluid wordt afgespeeld.

Het Atrium beschikt over 3 draadloze handmicrofoons, 4 headsets en 1 catchbox. In totaal kunnen er 4 tegelijk gebruikt worden. Het volume van de microfoons en de HDMI-aansluiting regel je gemakkelijk zelf via een touchscreen.

Optie 2: Met regie
Is jouw sessie iets gecompliceerder met veel wisselingen van sprekers en wil je zelf geen omkijken hebben naar de techniek? Dan is deze optie het beste voor jou! Er is één technicus aanwezig voor de begeleiding van het evenement.

Het Atrium beschikt over 3 draadloze handmicrofoons, 4 headsets en 1 catchbox. In totaal kunnen er 8 tegelijk gebruikt worden. Het volume van de microfoons wordt geregeld door de technicus.

Aansturing van de twee full HD ledschermen gaat vanaf de HDMI-aansluiting in de katheder op het podium. Je sluit via HDMI (andere beeldaansluitingen zoals USB-C, VGA of Displayport worden niet ondersteund) je eigen presentatielaptop aan waardoor jouw presentatie of video's getoond worden op de ledschermen. Het is daarnaast ook mogelijk om een tweede (eveneens zelf meegebrachte) laptop in de regie te plaatsen om op beide schermen verschillende content te laten zien.

Optie 3: Met regie en opname
Wil jij naast het gemak van het uitbesteden van de techniek ook jouw sessie opnemen? Dan is deze optie het beste voor jou! Naast alles wat al genoemd is bij de optie met regie, is er ook een tweede technicus aanwezig die de opname verzorgt.

Het Atrium beschikt over 2 PTZ camera’s. Deze hangen aan de bar en filmen het podium van voren. PTZ staat voor Pan Tilt Zoom, dit betekent dat we de camera’s kunnen laten bewegen en zoomen tijdens de sessie. De videotechnicus zorgt ervoor dat de volledige sessie goed in beeld wordt gebracht. 

Het Atrium beschikt over 3 draadloze handmicrofoons, 4 headsets en 1 catchbox. In totaal kunnen er 8 tegelijk gebruikt worden. Het volume van de microfoons wordt geregeld door de technicus.

Voor alle drie de opties geldt dat er geen presentatielaptop of clicker beschikbaar is in de ruimte. Je gebruikt hiervoor je eigen laptop en/of clicker. Daarnaast is het niet mogelijk om in presentatiemodus (met aantekeningen) te presenteren omdat er met een presentatielaptop gewerkt wordt die de content één op één naar de schermen stuurt.

Over het Atrium

  • Capaciteit: 500 personen
  • Flexibel in te zetten
  • Uitgerust met 2 presentatieschermen 
Organiseer jij jouw volgende evenement hier?

 

Bekijk ook