Jan Steen

De Jan Steen zaal is het kleinste auditorium en heeft daardoor een intiem karakter. Perfect voor een bijeenkomst met een kleinere groep! Er is plaats voor 38 gasten in vaste theateropstelling. Elke comfortabele stoel is voorzien van een uitklapbaar blad voor bijvoorbeeld je laptop. Presenteren doe je gemakkelijk op het tv scherm dat vast in de ruimte hangt.

De zaal is direct gelegen aan de foyer waar je met gasten kunt genieten van een kopje koffie, thee of een borrel met uitzicht op de tuin.

Tarieven

€ 1.000,- per dagdeel

Cateringprijzen

Onbeperkt koffie, thee, water en lekkers in de pauze

€15 p.p. per dagdeel

Ontbijt€10 p.p.
Lunch

€15 p.p.

Luxe lunch

€25 p.p.

Borrel

€15 p.p.

Borrel XL

€20 p.p.

Diner€40 p.p.

Kunst: De Delfste Donderslag

In de Jan Steen zaal hangt het uniek kunstwerk De Delfste Donderslag van Julius Rooymans uit de reeks De Schaduw van de Meester. In onderstaande video vertelt Julius je wat dit kunstwerk uniek maakt en hoe deze tot stand gekomen is.

 

Techniek

De Jan Steen zaal is er helemaal op ingericht zodat jij zelfstandig jouw sessie kunt verzorgen. Er is tijdens een sessie geen technicus voor assistentie aanwezig.

Er hangt één 98 inch 4K (16:9) beeldscherm waarop je zowel jouw presentatie als video's (eventueel met geluid) kunt afspelen. De aansturing van het beeldscherm en het audiovolume van de presentatie wordt geregeld via een touchscreen op het katheder.

Het scherm sluit je aan op jouw laptop via HDMI of Clickshare (USB-C). Overige beeldaansluitingen, zoals bijvoorbeeld VGA of Displayport, worden niet ondersteund.

  • Clickshare is een aansluiting die overal in de ruimte te gebruiken is. Je sluit één van de twee beschikbare dongels via USB-C aan op jouw laptop en kunt de laptop vervolgens overal in de ruimte neerzetten.
  • De HDMI-aansluiting vind je op het katheder. Je laptop is daarmee gebonden aan het katheder.

Belangrijk om te weten is dat er geen presentatielaptop of clicker beschikbaar is in de ruimte. Je gebruikt hiervoor jouw eigen laptop en/of clicker.

In deze video leggen we je precies uit hoe de techniek in de ruimte werkt:

 

Over de Jan Steen zaal

  • Capaciteit: 38 personen
  • Voorzien van een vast presentatiescherm en speakers
  • Geschikt voor presentaties voor kleine groepen
Organiseer jij jouw volgende evenement hier?

 

Bekijk ook