Piet Mondriaan

De Piet Mondriaan zaal heeft, net als de Johannes Vermeer zaal en de Vincent van Gogh zaal, een capaciteit van 80 personen. De comfortabele stoelen staan in een vaste theateropstelling en beschikken allemaal over een uitklapblad, te gebruiken voor bijvoorbeeld een laptop. In de ruimte hangen twee schermen. Zo hebben jouw gasten vanuit elke stoel perfect zicht op jouw presentatie.

De ruimte grenst aan een foyer met een koffiecorner en bar. De foyer is een prettige ruimte om te relaxen, de benen te strekken, van het uitzicht genieten of lekker bij te praten.

Tarieven

€ 1.250,- per dagdeel.

Cateringprijzen

Onbeperkt koffie, thee, water en lekkers in de pauze

€15 p.p. per dagdeel

Ontbijt€10 p.p.
Lunch

€15 p.p.

Luxe lunch

€25 p.p.

Borrel

€15 p.p.

Borrel XL

€20 p.p.

Diner

€40 p.p.

Kunst: De Nieuwe Verbeelding

In de Piet Mondriaan zaal hangt het uniek kunstwerk De Nieuwe Verbeelding van Julius Rooymans uit de reeks De Schaduw van de Meester. In onderstaande video vertelt Julius je wat dit kunstwerk uniek maakt en hoe deze tot stand gekomen is.

 

Techniek

De Piet Mondriaan zaal is er helemaal op ingericht zodat jij zelfstandig jouw sessie kunt verzorgen. Er is tijdens een sessie geen technicus aanwezig om te assisteren.

Er hangen twee 98 inch 4K (16:9) beeldschermen waarop je zowel jouw presentatie als video's (eventueel met geluid) kunt afspelen. Het is mogelijk om op beide beeldschermen hetzelfde beeld te tonen, maar het is ook een optie om op beide schermen iets anders te laten zien*. De aansturing van het beeldschermen en het audiovolume van de presentatie regel je zelf gemakkelijk via een touchscreen op het katheder.

De schermen sluit je aan op jouw laptop via HDMI of Clickshare (USB-C). Overige beeldaansluitingen, zoals bijvoorbeeld VGA of Displayport, worden niet ondersteund.

  • Clickshare is een aansluiting die overal in de ruimte te gebruiken is. Je sluit één van de twee beschikbare dongels via USB-C aan op jouw laptop en kunt de laptop vervolgens overal in de ruimte neerzetten.
  • De HDMI-aansluiting vind je op het katheder. Je laptop is daarmee gebonden aan het katheder.

Belangrijk om te weten is dat er geen presentatielaptop of clicker beschikbaar is in de ruimte. Je gebruikt hiervoor jouw eigen laptop en/of clicker.

In deze video leggen we je precies uit hoe de techniek in de ruimte werkt:

 

Over de Piet Mondriaan zaal

  • Capaciteit: 80 personen
  • Voorzien van twee vaste schermen
  • In te zetten voor een losse bijeenkomst of als onderdeel van een theaterprogramma
Organiseer jij jouw volgende evenement hier?

 

Bekijk ook