Rembrandt van Rijn

De Rembrandt van Rijn zaal is het grootste auditorium en biedt plaats voor 158 gasten. De zaal beschikt over fijne stoelen, elk voorzien van een uitklapbaar blad voor bijvoorbeeld je laptop.  

Alle stoelen bieden goed zicht op het grote presentatiescherm. Via het clicksharesysteem toon je presentaties en video's rechtstreeks vanaf je laptop met een dongel. Hiervoor zijn 2 dongels beschikbaar.

In de aangrenzende foyer vind je de koffiecorner voor een lekker kopje koffie of thee. Hier is ook een bar voor een afsluitende netwerkborrel met een hapje of drankje.

  Tarieven

  € 1.500,- per dagdeel

  Cateringprijzen

  Onbeperkt koffie, thee, water en lekkers in de pauze

  €15 p.p. per dagdeel

  Ontbijt€10 p.p.
  Lunch

  €15 p.p. 

  Luxe lunch

  €25 p.p.

  Borrel

  €15 p.p.

  Borrel XL

  €20 p.p.

  Diner

  €40 p.p.

  Kunst: Het Anatomisch Theater & De Vrouwen van Rembrandt

  In de Rembrandt van Rijn zaal hangen twee unieke kunstwerk van Julius Rooymans uit de collectie De Schaduw van de Meester. In onderstaande video's vertelt Julius je wat deze kunstwerken uniek maakt en hoe deze tot stand zijn gekomen.

   

   

  Techniek

  De Rembrandt van Rijn zaal is er helemaal op ingericht zodat jij zelfstandig jouw sessie kunt verzorgen. Er is tijdens een sessie geen technicus aanwezig om te assisteren.

  Er hangt één HD ledscherm (16:9) waarop je zowel jouw presentatie als video's (eventueel met geluid) kunt afspelen. De aansturing van het ledscherm en het audiovolume van de presentatie regel je zelf gemakkelijk via een touchscreen op het katheder.

  Het scherm sluit je aan op jouw laptop via HDMI of Clickshare (USB-C). Overige beeldaansluitingen, zoals bijvoorbeeld VGA of Displayport, worden niet ondersteund.

  • Clickshare is een aansluiting die overal in de ruimte te gebruiken is. Je sluit één van de twee beschikbare dongels via USB-C aan op jouw laptop en kunt de laptop vervolgens overal in de ruimte neerzetten.
  • De HDMI-aansluiting vind je op het katheder. Je laptop is daarmee gebonden aan het katheder.

  Er zijn speakers en microfoons beschikbaar in de ruimte. In totaal heb je 3 microfoons tot je beschikking: één vaste microfoon in het katheder, één handheld microfoon en één headset. De aansturing hiervan gaat via het touchscreen op het katheder.

  Het is mogelijk om opnames te maken in deze zaal. Er kan dan géén gebruik gemaakt worden van de microfoons. Houd hier rekening mee. 

  Belangrijk om te weten is dat er geen presentatielaptop of clicker beschikbaar is in de ruimte. Je gebruikt hiervoor jouw eigen laptop en/of clicker.

  In deze video leggen we je precies uit hoe de techniek in de ruimte werkt:

   

  Over de Rembrandt van Rijn zaal

  • Capaciteit: 158 personen
  • Voorzien van één vast groot presentatiescherm
  • In te zetten voor een losse bijeenkomst of als onderdeel van een theaterprogramma
  Organiseer jij jouw volgende evenement hier?

   

  Bekijk ook