Publicatiedatum: 13 augustus 2020 16:51

Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021: samen de rug rechten in een toplocatie

Het AFAS Theater in Leusen verwelkomt de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021

Eerder werd al bekend dat de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021 uitgereikt worden op 12 april 2021. Die dag worden de meest effectieve en impactvolle live en online events in de spotlights gezet. Dat is meer dan ooit een taak van ons allen, dus doe mee! Samen de rug rechten en meteen weer de nek uitsteken. Dat wordt gedaan in een verbluffende locatie...

Samen de rug rechten en meteen weer de nek uitsteken, dat is het doel van de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021. Laten zien hoe live en online events van enorme waarde kunnen zijn voor bedrijven, merken en andere organisaties. Schrijf dus snel jouw allerbeste en meest impactvolle event uit 2019 en/of 2020 in en misschien sta jij dan wel op een ongelooflijk belangrijk moment voor de eventbranche vol in de spotlights.

Toplocatie

De locatie voor de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021 is namelijk het AFAS Experience Center in Leusden. Waar inmiddels toegewerkt wordt naar de oplevering en de ingebruikname eind dit jaar. Indrukwekkend wordt het zeker. 'Het nieuwe hoofdkantoor van AFAS Software lijkt in niets meer op een kantoor zoals wij het kennen. Slechts 20 procent van het enorme pand is bestemd voor de AFAS collega’s en hun werkplekken. De rest? Events, experiences, demoruimte, sportcomplex, eventlocatie, restaurant, binnentuin, wandelpark, groen, het atrium en een ongekend theater…', aldus Herman Zondag, directeur Customer Experience bij AFAS Software.

‘Iedere collega draagt hier iedere dag met een glimlach uit wat wij willen zijn. Evenementen zien we daarbij als het gezicht van AFAS, ons sausje.' - Herman Zondag, directeur Customer Experience AFAS Software.

Welkom in de wereld waar eventmarketing het merk stuurt. Welkom in de locatie waar de eventbranche, de merken, de bedrijven en overheidsinstellingen samen de rug rechten en de nek weer uitsteken.

Over de Gouden Giraffe

Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. De Gouden Giraffe is op zoek naar de bedrijven/bureaus die hun nek uit steken. Die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren.

Over AFAS

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over het AFAS Theater

Het nieuwe AFAS Theater in Leusden opent in 2021 haar deuren en biedt ruimte aan 850 gasten. Het AFAS Theater wordt het decor voor kleine en grote zakelijke evenementen, zoals seminars, congressen, productpresentaties en premières. Dit alles met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën. Het AFAS Theater is onderdeel van de nieuwbouw van AFAS Software.